Markul Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Witam użytkowników meganek! Jestem z wami w rodzinie jednak mam Renault Kadjara. Niestety na forum użytkowników mojego auta nie uzyskałem satysfakcjonującej odp zatem licząc na waszą pasję do renault i doświadczenie szukam pomocy z sty r-link. To Bardzo zbliżone oprogramowanie naszych aut jednak mój Kadjar z 2015 roku ma wersję oprogramowania w której producent nie udostępnia Androida Auto. W związku z powyższym proszę was o pomoc jak temat przeskoczyć i uzyskać obraz telefonu na nawigacji. Czytałem kilka waszych postów i wiem że niemożliwe załatwiajcie od ręki. Dodam że ze strony my renault nowszej wersji systemu ściągnąć się nie da a po podłączeniu telefonu /oneplus 6/, stacja nie umożliwia uzykania dostępu do google map itd. zdjęcie przedstawia wersję mojego oprogramowania. Jeśli macie w tym doświadczenie proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Musiałby mieć wersje oprogramowania 3.3.XXX, a ma wersję, 2.2.XXX. Wersje te poza różnicą w oprogramowaniu były zupełnie inne w sprzęcie i nie da się w żaden cywilizowany sposób tego zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi