dreq02 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Witam, czy ktoś wie jak rozebrać podłokietnik w megane 3? Na internecie nic nie znalazłem. Potrzebuje rozebrać by podłożyć trochę gąbki/ uszczelki bo skrzypi niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Może to Ci pomoże - podłokietnik z Laguny III, na oko budowa podobna: << zobacz >> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Ja również się borykam z tym problemem, można by to rozebrać i dać taśmy parcianej + silikon w sprayu albo wazelina techniczna. Tak wyeliminowałem trzeszczenie rączek do zamykania drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) a jak rączki rozebrałeś? Czy tylko popsikałeś na łączeniach? Rączki także, ale to już sie przyzwyczaiłem. Odnośnie laguny 3 - to w megane 3 podłokietnik jest inaczej zbudowany. Bedzie trudniej Edytowane 23 Lipca 2018 przez dreq02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordboss Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Demontowałem je do malowania na czarny połysk, przed montażem dałem taśmę, psik psik silikon w sprayu i błoga cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi