tomaszsvs Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Witam, moje auto nie było standardowo wyposażone w radio. Proszę o radę jakie wybrać ponieważ i tak wszystko muszę dokładać od zera. Szukam czegoś w tym rodzaju https://allegro.pl/renault-megane-3-iii-nawigacja-dvd-radio-android-i6969731199.html ale czytałem iż istnieje problem sterowania z kierownicy. Zależy mi na radiu z obsługą telefonu i sterowaniem z kierownicy oraz nawigacją która jest w miarę bezproblemowa. Czy jest możliwość zamontowania R-link'a ? Przeszukałem całe forum i nie mogę znaleźć jasnej odpowiedzi na moje pytania. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadisticescape Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 montujemy rlinki ale koło 2500 zł z telematyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Montaż Tomtoma live wyjdzie około 400 500zl to taka alternatywa do rlinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsvs Opublikowano 29 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 sadisticescape jak wygląda ta operacja i gdzie ona jest wykonywana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi