kacper69 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Dostałem zaproszenie do serwisu ASO . Auto po gwarancji, ma być robione ( podobno) przeprogramowanie sterownika wtrysków ( 1.5 dci). Wszystko bezpłatnie , w ramach "rozszerzonej" gwarancji, której nie posiadam. Podobno modyfikacja obowiązkowa. Nic więcej się nie dowiedziałem , czy ktoś miał już takie zaproszenie? Bo to na jakiś problem typu VAG wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Coś było, chyba @konwil był. Na pocieszenie napiszę, że nie tylko Renault i VAG. Służbową Toyotę też wiozłem na akcję serwisową z tym że związaną z przeprogramowaniem EGR, a faktycznie skończyło się na jego wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Robili mi to w maju, kiedy to pojechałem na koniec gwarancji sprawdzić jakieś drobne tematy. Nawet o tym pisałem, ale wówczas mało kto tutaj zareagował: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 31 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 ale tu nie chodzi o jakieś drobne tematy ,tylko przeprogramowanie modułu wtrysków., czy jakoś tam. Obawiam się o moc i o spalanie po tych modyfikacjach. dziwne, ze nic nie wiem, co na tym zyskam, a co stracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Zawsze mozesz udać, że nie dostałeś listu. Nie wiem czy jeździsz do ASO ale jak auto tam trafi to pewnie sami zrobią bez pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 @kacper69 - ale ja trochę napisałem w tym temacie, który przywołałem Nic się nie zmieniło w kwestii mocy, spalania itp. Generalnie nie widzę różnicy, a jeśli samochód ma mniej "kopcić", to czemu mnie - sam wdycham to stęchłe krakowskie powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W moim było zanim kupiłem. Dotyczyło kompa wtrysku i pracy turbo. Nowe z oferty mają już nowe oprogramowanie. Nie czułem różnicy porównując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi