pbet Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Gołym okiem można zauważyć różnice jak telefon, AUX, czy USB. Jest sporo tematów o zmianie radia na to najnowsze na samym dole. Nie jest to plug&play ale do zrobienia. No i kwestia nawigacji jeśli masz lub powinieneś mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Dobra, chyba doszedłem sam do wersji wyposażenia i jest to Authentique Tylko dalej nie wiem jakie w tej wersji jest radio fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Może znajdziesz w katalogach. Dział "pliki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Teraz mam podłączone niefabryczne radio z USB i dziala, to chyba fabryczne z USB też będzie działać, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Sterowanie z kierownicy to jedno, a drugie żeby radio gadało z wyświetlaczem. Poszukaj tych tematów o zmianie radia, zobacz jaki masz wyświetlacz i znajdziesz jakie radio powinno do niego pasować. Pamiętam, że było inne dla wyświetlacza z przyciskami i bez nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi