ArturMegane Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Podłączyłem niefabryczne radio do swojej megane III, ale sterowanie z pilota nie działa, da się to jakoś podłączyć tak, żębvy działało? Tył mojego radia i przejściówka której użyłem do połączenia radia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Raczej bez szans z tego co kiedyś czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 A jakie radio fabryczne pasuje do mojej meganki? Bo widzę, że są różne i nie mogę znaleźć odpowiedniego Renault Megane III 1.6 16V 2009r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zależy od poziomu wyposażenia. Masz zestaw głośnomówiący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Szczerze mówiąc to nie wiem jaką mam wersję wyposażenia. Jak mogę sprawdzić czy jest zestaw głośnomówiący? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 manetka od radia ma opcje odbierania telefonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 A wersję wyposażenia sprawdzisz po VIN na ukrainskiej stronie, która jest podpięta w forum ogólnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Próbowałem sprawdzić, ale wyskakuje mi jakiś błąd. Mój Vin: VF1BZ0H0541474162 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Faktycznie coś nie tak. Jedź do ASO. Jak dobrze pogadasz to Ci dadzą za friko wyciąg z wyposażenia. Przy okazji sprawdzą jakie powinieneś mieć radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Byłem i dużo się nie dowiedziałem, bo auto nie jest z Polskiego rynku Informacje o wyposażeniu, których mi udzielili: PODUSZKA POWIETRZNA PRZEDNIA BOCZNA Z KURTYNĄ SYSTEMY ASR ORAZ ESP ELEKTRYCZNY IMPULSOWY PODNOŚNIK SZYBY TYLNEJ AKCESORIA DLA OSÓB PALĄCYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Źle zagadałeś :) Mogli Ci dać cały wydruk z wyposażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Pisz do Renault Polska - chwilę potrwa, ale powinni pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 szkoda, że nie ma opcji sprawdzenia na strone MyRenault, no trudno spróbuję napisać do Renault Polska i zobaczymy co z tego wyjdzie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 To zapytaj przy okazji co się stało, że aplikacja MyRenault na androida zniknęła ze sklepu Play i czy jest szansa, że wróci. Tam pokazuje wyposażeniem mi i kilku innym osobom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMegane Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 W ogóle jest jakaś różnica, które radio się zamontuje czy to tylko kwestia wyglądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi