patrykndm17 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 I tak auto nie gasło wszystko było ok i dałem na rozrząd klocki tarcze, po tym dwa dni zrobiłem gaz u dobrego sprawdzonego gazownika. Po tych naprawach pare dni, autko zgasło raz przy hamowaniu spadły obroty i tak znowu zgasł za kilka dni przy delikatnej jezdzie spadły te obroty przed rondem. i tak sie zaczeło dziać czy to gaz czy pb dzieje sie to samo moze nie za czesto lecz kocham go i musze to zrobic czym szybciej bo tak byc nie moze... auto ma 71 tysi obecnie przebiegu krajowe od wujka mechanik i gazownik nie uciekaja sie od pomocy lecz narazie nie wiedzą od czego to?? mechanik myśli ze moze przepustnica tylko dlaczego przed ich dotknieciem było ok? jestem raczej słabo ogarniety w tych sprawach dlatego zarejestrowalem sie na forum szukać pomocy w takich sytuacjach z góry dziekuje za odpowiedzi REGULAMIN 5.6 literki PL i interpunkcja- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Przed chwilą, patrykndm17 napisał: mechanik myśli ze moze przepustnica tylko dlaczego przed ich dotknieciem było ok? To może być dobry trop. Możliwe, że wymaga czyszczenia i ewentualnej adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykndm17 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 dzieki , bede pisal dalej jezeli nie uda sie naprawic REGULAMIN 5.6 literki PL- mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Do wyczyszczenia czujnik położenia wału. Do sprawdzenia zawór KZFR jak również czujnik pedału hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykndm17 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki bardzo , auto u mechanika jutro się bierze. Więc rano powiem co to może być . Przepraszam koledzy jeszcze pytanko. Przepraszam koledzy jeszcze pytanko. A objawy mogly sie pojawic przez prace mechanika badź gazownika ? Bo na to wyglada, choć nie wiele się znam na tym? Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez patrykndm17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykndm17 Opublikowano 21 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Po przeczyszczenie przepustnicy miesiąc temu problem minął , zrobiłem jakieś 3/4 tysiące km więc mogę potwierdzić to... dziękuję koledzy za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi