John250 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Witam, Kupiłem Meganke 3 rok 2010 z niefabryczny radiem i nie działa nawigacja tylko wyświetla godzinę i temp. Kierownica bez przycisków, Gniazda Aux Jak można sprawdzić jakie tam było wcześniej radio fabryczne ? Dzięki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Po numerze vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John250 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Czyli pewnie trzeba do serwisu zadzwonić czy jest jakaś strona żeby to sprawdzić? Jak kupię taki sam model radia jak był wcześniej to pewnie będzie trzeba je zaprogramować ? Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Wszystko o co pytasz i wiele wiecej sprawdzisz na https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/renault/ wpisując vin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2022 Odczyta pod warunkiem, że zna kody oznaczeń Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John250 Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Byłem w serwisie i dowiedziałem się, że mam te czarne radio 281150030R ale używane są mocno powycierane. Pytanie, czy te drugie radio z tą srebrną obwódką (jak na Foto)mogę zamontować i będzie działać z nawigacją ? I czy sam dam radę zaadaptować to radio z autem ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2022 Tak zadziała Należy zmienić konfigurację nawigacji dla tego radia , ewentualnie radio też do zrobienia jak by było z auta bez nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
John250 Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jestem w stanie sam zrobić tą konfiguracje ? Czy lepiej oddać komuś auto, żeby to zrobił ? Z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jak masz czym (ELM 327, kabel do połączenia multimedia renault) to zrobisz konfigurację. To tylko kilka prostych kliknięć. Wszystko opisane na tym forum. Pewnie w podobnych kosztach zlecisz komuś konfigurację. Nie widać gdzie mieszkasz, może ktoś w Twojej okolicy takie rzeczy robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi