Pysio Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Witam, ma RENO MEGAN III z 2014r. od kilku tygodni wyświetlał mi się komunikat że mam się umówić na przegląd. Czas odliczania miną i zapaliła mi się kontrolka pomarańczowy kluczyk i komunikat o tym że mam zrobić przegląd. Wiem że można to jakoś domowym sposobem skasować tylko jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 na jutubie masz kilka filmów. Poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pysio Opublikowano 2 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 właśnie nic nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich64 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 (edytowane) U mnie też youtubowe przepisy nie działają. Od phIII wprowadzili dodatkowy przegląd każdego roku i stąd problemy. Wprawdzie raz przypadkiem udało mi się dostać do menu kasowania ale skasować już nie mogłem. Wyświetlają się tam dwie pozycje, jedna przeglądu corocznego i druga co dwa lata lub 30 tys. km. Jeśli ktoś to rozkminił bardzo proszę o przepis. Obawiam się, że bez clipa się nie obejdzie. Edytowane 2 Września 2018 przez mich64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkas Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Jak Ci sie wyświetla co 30 tyś , przytrzymaj dłużej klawisz na manetce i się skasuje , dwa razy już tak robiłem i nie ma żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 (edytowane) Potwierdzam - w fazie III kasowanie przeglądu odbywa się tak samo jak na filmie powyżej. Z tego co pamiętam, to kasujesz obie wartości na raz - tzn. nie da się skasować przebiegu, a zostawić czas i odwrotnie (tak to zapamiętałem - robiłem to do tej pory tylko raz, 9 m-cy temu). Edytowane 3 Września 2018 przez konwil Poprawka tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi