marek789 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Witam, mam emblematy na drzwi które są już trochę brudne itd. Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób czym to doczyścić? Myślałem np. nad K2 Roton do felg ale czy nie zejdzie lakier z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 W scenicu czyscilem pastą tempo. Szybko jednak zachodzi. Myślałem nad natryskiem lakieru bezprawnego po czyszczeniu. Sprzedałem jednak samochód przed realizacją pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamerio Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 (edytowane) lepiej i efektowniej wyjdzie pomalować je na nowo, poza tym z daleka widać, że nakładki są z 2 różnych fabryk/roczników - napis 'sport' dosyć się różni. Edytowane 20 Września 2018 przez Adamerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 20 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Spróbuj środkiem do usuwanie etykiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Dnia 20.09.2018 o 15:29, Adamerio napisał: poza tym z daleka widać, że nakładki są z 2 różnych fabryk/roczników - napis 'sport' dosyć się różni. Tylko Ci się wydaje ze zdjęcia. Przyjrzałem się im dokładnie, bo mnie zaniepokoiłeś. Są takie same. Dużo zeszło faktycznie po paście tempo jednak nie wszystko i nie wiem na jak długo się to utrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi