xxlance Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam serdecznie, Wyminieniałem ostatnio poduche pod silnikiem i na oslonie znalazłem to (załącznik) Może mi ktoś powiedizeć co to jest? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudson Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 wygląda jak zaślepka np z przegrody silnika od kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Guma od mocowania obudowy filtra powietrza. Siedzi prawdopodobnie w ścianie grodziowej albo pod obudową filtra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxlance Opublikowano 25 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi