Xior Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Witam nie mogę nigdzie znaleźć informacji czy w pierwszych megankach stosowane były fotochromy w lusterkach zewnętrznych,na allegro takich niema(albo nie mogę znaleźć(: ) w necie też jakoś mi te tematy umykają przerabiał może ktoś ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 W megankach nigdy się nie spotkałem z takimi lusterkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czik3n Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Można coś takiego zamontować ? miałem w Signum i do póki nie zamieniłem na megane nie doceniałem... teraz szlak mnie trafia jadąc autostradą po zmroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuTomasz Opublikowano 5 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Nie ma szans. Ew u szklarza dociąć niebieskie wkłady jak w Lagunie 3. Wkłady z Laguny kształtem są takie same lecz podstawka, która nachodzi na silnik lustra jest o 2-3 cm przesunięta i nie pasuje do M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi