correy Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Panowie pomóżcie - jeden z amorków się wylał, wiem, że zawieszenie w moim GT-ku jest niższe, a np. KYB-a, czy Monroe piszą, że są takie same amory we wszystkich Grandtourach - jakie macie doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lionel2000 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 Monroe zaznacza że wszystkie za wyjątkiem GT Aczkolwiek Original G1108 i OESpectrum 376117SP są dedykowane do sportowego zawieszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniczulaki Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 W dniu 14.11.2018 o 09:04, correy napisał: Panowie pomóżcie - jeden z amorków się wylał, wiem, że zawieszenie w moim GT-ku jest niższe, a np. KYB-a, czy Monroe piszą, że są takie same amory we wszystkich Grandtourach - jakie macie doświadczenia? Jak z finałem tej historii u Ciebie? Dorwałeś dedykowane amortyzatory do GT, czy na montaż poszły standardowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
correy Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 kupiłem Sachsa, ale jaki model to Ci nie powiem - kierowałem sie kodem bo taki siedzi na ori - 562107718R ale finalnie to chyba takie same jak do cywilnego kombi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi