Furkey Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Cześć. Wymieniałem ostatnio świece, każda jedna była zalana olejem. Na mój gust uszczelka przepuszcza i mam zamiar ja wymienić. Ma ktoś może jakiś tutorial, bo nie wiem czy Francuzi nic nie skomplikowali konstrukcyjnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 miałem nową uszczelkę i też puściła na 2 świece + od strony łańcucha rozrządu, poprawili mi to na silikon (nie powiem dość schludnie, nie ma wszędzie upaprane + czarny silikon nie widać aż tak), i suchutko mam wszędzie. W sumie trochę roboty jest bo trza porozpinać parę przewodów, rurę turbo i w sumie można się brać za odkręcanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi