Lukrasi Opublikowano 17 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Witam. Mam uszkodzony kabel anteny radia. Wiem jak jest przeprowadzony z programu gdzie są schematy. Chciałem zapytać, jak kabel idzie od radia w stronę pasażera to czy ten kabel idzie między deska a jakimś plastikiem a czy jak zdejmę schowek to się dostanę do kabla i wyciągnę go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukrasi Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Witam. Opisuje jak przewód idzie. Od radia pionowo w dół do tunelu później pod nogi pasażera pod plastikiem od kanału powietrza na profil podłogi pod siedzeniem a następnie do progu zaraz za słupkiem środkowym a później w bagażniku do góry. Zaraz nad prawa lampa jest łączenie. Demontaż do wymiany kabla całkowitego. 1. Demontaż rączek tylnych na podsufitce. 2 wypięcie zaczepów w podsufitce z tyłu. 3 wypięcie plastika w bagażnika prawego przy lampie i lewego. Podsufitka się obnizy i kabel idzie wyciągnąć. 4. W dalszej części to osłony progu prawego. A pasażera trzeba odkręcić i tunel. 5 radio 3 godziny i da się to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi