homasz.t Opublikowano 19 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Witam, ojciec szuka sobie meganki i znalazł coś takiego: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-6-salon-polska-super-stan-ID6BtNCa.html#gallery-grid. Mi rzuciła się w oczy ta naklejka z serwisu o wymianie rozrządu, zrobiony w sierpniu 2018 i do grudnia przejechane 20 tys. km. A całego przebiegu po 9 latach 175 tys. km, co daje ok. 21-22 tys. km rocznie. Niby możliwe, ale zastanawia. Coś jeszcze nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turfel Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Nie wszyscy tak dużo jeżdżą, ja mam ten sam rocznik i mam 89tys. Uprzedzam, że auto nie jest po dziadku z niemiec, tylko salon PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biomill Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Z tego co widzę, to wersja Generation, czyli biedniejsza niż biedna... Często te wersje były wybierane jako auta flotowe. Są one po prostu tańsze (skromniejsze wyposażenie). Odpalanie z kluczyka (nie ma czytnika kart), skrzynia 5 biegowa. Ja bym się zastanowił... chociaż cena całkiem przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Dla mnie cena nie jest przyzwoita, kilka tys pln za dużo. do tego sprzedawca wstydzi si e swojej tablicy rejestracyjnej i numeru VIN tez nie podał. No i ten przebieg , w ciągu ostatnich 4 miesięcy przejechał tyle, co średnio wcześniej przez cały rok wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ta z ogłoszenia ma czytnik kart i nie ma stacyjki ale faktycznie poza tym bida co dla niektórych nie jest ani ujmą ani wadą. Ja bym już takiego auta nie kupił ale jak sprawne technicznie i się podoba takie jakie jest to nie widzę przeszkód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi