Freedoman Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dzisiaj wracając na święta złapałem pobocze i ostatecznie moja Meganka wylądowała w rowie na boku, podwoziem w kierunku drogi. Jak się okazało po wyciągnięciu jej ciągnikiem dach jest wgnieciony po całości także nie jakaś mała wgniotka. Muszę zaznaczyć że jeżdżę dopiero rok, nie mam obeznania co w tej sytuacji najlepiej zrobić, czy warto w nią inwestować żeby np kupić uszkodzone auto, nie bite i przekładać wszystko do dobrej karoserii czy klepać, czy w tej sytuacji złomować? Auto sprawne, po wyciągnieciu dojechałem do domu, nic nie uległo uszkodzeniu, jedynie ten nieszczęsny dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 23 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Jak to Megane I czyli wartość jest stosunkowo niska to sprzedać i kupić inne auto. Ja bym tak zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wrzuć zdjęcie, może nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freedoman Opublikowano 24 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Wrzucam linki do zdjęć bo strona ma problem ze zdjęciem https://zapodaj.net/d5651a0f88868.jpg.html https://zapodaj.net/1147544bce101.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Biorąc pod uwagę wiek i wartość auta myślę, że nie warto już w to inwestować. Sprzedaj na części i kup nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2018 Robocizna (nawet w stodole) przekracza wartość auta, także jak chcesz mieć święty spokój to sprzedaj w całości tak jak stoi, ewentualne jak np. masz nowe opony itp. to podmień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinDe Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Obawiam się że ze sprzedażą w takim stanie będzie problem, najwyżej kupią Ci co skupują auta. Czyli w cenie szrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 2 godziny temu, MarcinDe napisał: Czyli w cenie szrotu. A dlaczego ma być w innej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi