karek_7 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Mam pytanie. Może głupie, ale dziś mnie zastanowiło jak mój samochód poinformuje mnie że jest mało płynu chłodniczego. Jak to wygląda na zegarach? Gdzie jest czujnik który sprawdza poziom tego płynu. Kiedy taki komunikat się może pokazać. Pytam dlatego bo ostatnio ubywał mi płyn (na szczęście na zewnątrz) i było już na dnie zbiornika a żadnego komunikatu nie było. Może ktoś mądrzejszy ode mnie powie jak to wygląda Megane III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Nie ma żadnego czujnika poziomu, nie ma żadnej informacji o niskim poziomie, jest tylko wskaźnik temperatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karek_7 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Ok. Dzięki za informację. Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi