dellas17 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam ponownie, chciałbym prosić Was o pomoc, czy orientujecie się może czy w moim aucie tj. Renault Megane 3 kombi 1.5 Dci 90 KM 2011 rok Vin: VF1KZ1A0546096823 znajduje się Koło zamachowe - dwumasa? Może wiecie jak mogę się dowiedzieć?? sporo sprzecznych informacji wyczytałem w google stąd mój temat.... bardzo proszę Was o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Z tego co się orientuję (wg. informacji, które otrzymałem od Renault Auto Compol w Poznaniu gdzie kupowałem samochód) Meganki z silnikiem 90KM nie posiadają ani dwumasy, ani dpf/fap. Bez wyjątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcioo29 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 dwumasy nie ma Fap jest - bynajmniej ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W 2011 roku już powinien być FAP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @mayn to dziwne bo ja mam 2012 rok i mnie zapewniali, że nie ma fap ze względu na to, że jest to najsłabszy silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dellas17 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 dziękuje Wam za szybką odpowiedź i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 To czy jest fap sprawdzisz organoleptycznie. Włóż palec do rury wydechowej, jak będzie osmolony to nie masz filtra, jak będzie czysty to masz filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 @aniewa lepiej chyba zrobić test białej rękawiczki co by sobie paluszków nie pobrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Captur przy 90 KM dwumasy nie ma ,ale FAP jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi