zuczek01 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam, posiadam termostat z kwadratowym gniazdem w którym są 4 piny, natomiast wtyczka z instalacji samochodu jest pasująca, kwadratowa ale ma tylko 2 piny, czy to jest wszystko w porządku?, czy tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Masz na myśli czujnik temperatury? Tak, tak może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Dla mnie to jest mega dziwne. Występują termostaty na dwa piny i na cztery piny. Ja bym obstawiał, że ktoś wymieniał kiedyś i założył nie taki jak trzeba. Edytowane 5 Stycznia 2019 przez Jottar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek01 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Tak mam na myśli czujnik temperatury Wtyczka i gniazdo pasują do siebie jak ulał z tym że przy czujniku w termostacie wychodza 4 piny a we wtyczce z instalacji samochodu w pasującej idealnie są dwa piny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 37 minut temu, Jottar napisał: Dla mnie to jest mega dziwne. Występują termostaty na dwa piny i na cztery piny. Ja bym obstawiał, że ktoś wymieniał kiedyś i założył nie taki jak trzeba. Wtyczki czujników dwu-, czteropinowe nie są zamienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuczek01 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Nikt nie wie nic więcej na ten temat...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi