baranek94 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Witam, Obecnie posiadam komplet felg 7jx16 et 45 (Kupując auto takie były założone) . Planuję zakupić drugi komplet dla opon letnich, ale znajduję 6.5jx16 et 40 i pojęcia nie mam czy takie mógłbym założyć. Jeśli można to gdzieś sprawdzić to proszę mnie oswiecić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreq02 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 standardowo jest 6.5. Ja mam 7 również i nic się nie dzieje. Nie wiem jak z ET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomqu86 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) ET 40 jak najbardziej podejdzie przy oponie 205/55, wystarczy wejsc w jakikolwiek kalulator felg/opon, Ja mam na zime 6,5x16 ET47 plus dystans 20mm (czyli Et 27) i wszystko pasuje. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez tomqu86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek94 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Ok dziekuje, do zamkniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi