poncz11 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Witam, Może ktoś z was oglądał te auta i coś może powiedzieć o nich. Ja mam dość daleko jechać więc wszelka pomoc mile widziana. https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-gt-navi-plus-bi-xenon-skora-leed-alu-piekne-ID6AuVRZ.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=81037510 i druga https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-2-0-tce-180km-panorama-skora-navi-super-stan-1-reka-serwisowany-ID6BAgIF.html?requestFromAd=1&track[message_sent]=1&id_at=80886737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ta 180KM ma chyba źle przyklejony znaczek Tce na klapie bagażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 A ten pierwszy ma napis Megane jakieś 3 cm wyżej w porównaniu do fabryki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemasJestem Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Byłeś może oglądać tego pierwszego? Jak oceniasz jego stan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncz11 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Kupiłem go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemasJestem Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 W takim wypadku przyjemności z jazdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszNS Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 @poncz11A przed zakupem sprawdziłeś go w serwisie i miernikiem lakieru? Ktoś wspominał, że coś tam źle przyklejone było, więc ciekaw jestem czy faktycznie coś poważnego się przytrafiło temu autu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncz11 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Mam pełną historię serwisową do samego końca. Ma ślady użytkowania z zewnątrz ale generalnie jest jak z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi