mocarz3 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Witam mam pytanie ..czy ktoś zna może to auto ? https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-salon-pl-zadbany-maly-przebieg-ID6BEe6n.html? może i byłbym zainteresowany... REGULAMIN 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Tego auta nie znam, ale kupowałem u nich swoją Megankę. Jeśli chodzi o obsługę to mogę w 100% polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz3 Opublikowano 22 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 ...ale ogólnie kombinatorzy...czy raczej konkretni ludzie ?...handlarzy ...omijam z daleka... a na forum nikt nie zna autka ? RAGULAMIN: pkt. 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Konkretni. Od siebie jeszcze dorzucili wymianę oleju z filtrem oraz pranie tapicerki (w moim przypadku środek był trochę zapuszczony). Niby mała rzecz, a cieszy Jak dobrze zagadasz to pewnie też coś Ci zaoferują w gratisie Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Silverek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 (edytowane) Sprawdź na miejscu, czy dwu masa stuka (otwórz drzwi na full i przytrzymaj lewy górny róg jak telepie to się kończy czyli komplet 2500 brutto), Dodatkowo sprawdź tarcze przód i tył (kpl przód około 1300 tył też podobnie) + opony. Sprawdź Intercooler, czy bardzo zbity - 200 zł - chłodnica klimy około 200 To tak na start żebyś mógł coś potargować. Edytowane 23 Stycznia 2019 przez LiszoGT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mocarz3 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 .. dzięki..ale jak ta dwumase sprawdzić....? Co mam trzymać....drzwi....chodzi o drgania...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi