Pepe_N1 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam, Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu pierwszego samochodu, najbardziej do gustu przypadło mi renault megane. Przeglądałem dużo ogłoszeń i najbardziej wpadła mi w oko jedna oferta. Prosiłbym o opinie a może ktoś z Was się nią interesował i był ją obejrzeć na żywo Czy uważacie, że cena jest adekwatna do rocznika/ wyposażenia? Czy na masce i klapie bagażnika napis GT nie powinien mieć dopisku LINE? Z góry dzięki! Link do oferty: https://www.otomoto.pl/oferta/renault-megane-1-4tce-131km-gt-navi-pol-skora-super-stan-ID6BxzDo.html? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemasJestem Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jesteś pewny, że chcesz jeździć 1.4 130km? To może być trochę problemowy silnik. Nie, wychodziły wersje GT i GT line. Zadzwoń do handlarza i się zapytaj czy ma zimowe, oraz letnie opony. Gdzie był bity (a jak Ci powie, że jest cały w oryginale to dalej drąż, żeby Ci powiedział co było malowane). Jeżeli powie, iż któreś tylne nadkole było malowane to licz się z tym, że jest szpachla, albo wspawany element. Poproś o zdjęcie uszkodzenia. Poza tym w środku wygląda spoko. Przed wybraniem się do handlarza sprawdź sobie po VIN czy nie ma jakiejś historii kolizji, albo kręconego licznika. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0MIN Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na zderzaku i na klapie powinien być napis GT line tak jak jest wewnątrz na listwie ozdobnej po stronie pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wygląda na GT line (listwy na progach, listwa na desce), ktoś usunął dopisek "line" ze znaczków, felgi nie z tej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi