jabrze Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Bezpiecznik jest wspólny. Zamek jest uszkodzony, lub połączenie w harmonijce drzwi nie łączy (rzadkośč). W zamku uszkadza się przeniesienie napędu z silniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epi321 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Dziękuje za informacje. Czy przeniesienie napędu z silniczka jest naprawialne, czy należy przygotować się do wymiany całego zamka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiuu Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Miałem raz przygodę z zamkiem w M3, wymiana całego zamka rozwiązała problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Nieraz wystarczy tylko rozebrać umyć i przesmarować, ewentualnie dogiąć sprężynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epi321 Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Zniechęca mnie do działania konieczność zdjęcia tapicerki z drzwi. Ma może ktoś opisaną kolejność czynności przy zdejmowaniu tapicerki z drzwi ? Najlepiej w punktach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Rozbiórka 15-30 minut - masz filmy na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epi321 Opublikowano 20 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Dziękuje za podpowiedź z YT. Skorzystałem. Jaki siłownik kupić ? Na Allegro jest dużo, wyglądają podobnie, ale nie znalazłem w opisie, że są do Megane III ph1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 20 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2019 Na allegro nie ma. Dnia 17.02.2019 o 21:15, jabrze napisał: Nieraz wystarczy tylko rozebrać umyć i przesmarować, ewentualnie dogiąć sprężynę. Dnia 17.02.2019 o 13:24, epi321 napisał: nie słychać pracy siłownika centralnego zamka Musisz sprawdzić, czy dostaje zasilanie. Na razie nic więcej nie wiemy. W ciemno nic się nie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi