qsza82 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 witam dziś zauważyłem w podszybiu otwór pod miejscem mocowania wycieraczki pasażera. Czy tak ma być czy nie powinien być czymś zaślepiony. Jeśli tak to do czego służy. Posiadam auto już 3 lata i wcześniej tego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Otwór technologiczny do odprowadzania wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qsza82 Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Dzięki. Rozumiem że tak ma zostać bo zastanawiałem się czy tego nie zaślepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tym otworem uchodzi nadmiar wody. Jak zatkasz to sobie problemów tylko narobisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Takich otworów masz tam chyba ze trzy (lewy/prawy róg oraz środek) i powinieneś je udrażniać, a nie zaślepiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No właśnie miałem o tym napisać, aż dziw bierze, że 3 lata używasz auta i nic nie zauważyłeś. Ja dość często muszę je udrażniać, bo zalepiają mi się błotem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ja wyciągam liście, igły, inne drzewo-pochodne tematy, pył, szlam, nawet śnieg jak jest (przy odśnieżaniu). Ogólnie wszystko co się tam zbiera. Często zaglądam, średnio raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plemjur Opublikowano 27 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Czy woda z tego środkowego otworu leci jakąś rynienką w bezpieczne miejsce, czy leje się bezpośrednio na matę wygłuszającą? Po deszczu, w mojej renówce mata wygłuszająca w okolicy tego otworu była bardzo mokra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi