dwazero Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Kolego aniewa u mnie w liczniku po skanowaniu jest CLUSTER_LC38_B32_X95RSGT natomiast nie ma tdb_j95_V302_Valise.Tak jest ale gdybym ręcznie wybrał ale ecu tak go nie znajduje.Natomiast w CLUSTER_LC38_B32_X95RSGT nie ma tam takiego parametru jak podałeś.Czy u Ciebie ecu wyszukało tdb_j95_V302_Valise czy sam w to wszedłeś? bo wszedłem tam też i ustawiłem tryb ekspert plus to co Ty zaznaczyłeś ale nie zapisało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 TDB_J95_Valise to licznik scenika, megane ma inne ecu. Podałem głównie parametr który należy zmienić. Dla ecu Twojego licznika wrzucam scren z koniecznymi zmianami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonand Opublikowano 13 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2025 Część koledzy podpowiedzcie proszę czy w lagunie 3 też można wstawić zegar w licznik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi