Gardy Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ok. Czyli dalej nie dam rady bez diagnostyki. Czy któryś z Was jest z północy W-wy? Ewentualnie znacie nieASO w rejonie północy Warszawy/ Legionowa/ Łomianek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Zobacz ; mazowieckie - serwisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 11 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 22 minuty temu, Gardy napisał: x Wejdź na forum RLKP./Clip DDT - kilka osób z W-wy ma clipy i sprawdzą Ci za "przysłowiowego czteropaka". Tam znają Twój silnik jak własną kieszeń. Powinieneś dodatkowo skontrolować domykanie EGR, bo jest on zawodny i występują na nim ubytki ciśnienia. Ja wymieniłem przy 210, bo nie domykał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardy Opublikowano 11 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2019 Ok, super. Dzięki za kolejną, cenną wskazówkę. Póki co jestem winien czteropak przede wszystkim Tobie, Andrzejowi i Aniewa Bardzo dziękuję Panowie za dotychczasową pomoc! Lecę na RLKP. Dam znać co mi się udało ustalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi