Aine Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Te pierwsze płaskie wycieraczki Valeo według mnie nie pasują do meganki I i wyglądają niestosownie. To tak jakbyś do pokoju urządzonego w stylu renesansowym wstawił kanapę z XXI wieku. :D Co do reszty to już kwestia doświadczenia. Ja polecam najzwyklejsze z OBiego z grafitem na piórach. http://www.akcesoria-samochodowe.pl/index....d4017b54b829712 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 LOL , dla mnie valeo xtrm miażdżą konkurencję wyglądem i jakością :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 To tak jakbyś do pokoju urządzonego w stylu renesansowym wstawił kanapę z XXI wieku. :D Myślałem że podaruję sobie odrobinę luksusu :D Chyba zdecyduję się na te klasyczne Valeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ja wyżej pisałem że korzystam z Valeo Silencio (aukcja nr 2) i bardzo dobrze się spisują. Brat w Maździe ma te płaskie Valeo i dosyć szybko się zużyły (w lutym założył i już narzeka) :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aine Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Chcesz trochę luksusu ? :D Zalej drogiego i pachnącego płynu do spryskiwaczy, Castrol polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjq Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Używam płynu do spryskiwaczy Shella bo zawsze tam tankuję. Fajne są zimowe wersje limitowane. Ostatniej zimy jeździłem na wiśniówce :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Przypominam, że temat wątku traktuje o wycieraczkach a nie o "egzotycznych napojach wyskokowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja powiem jedno Ja was ludki nie kumam - chyba macie nadmiar kasy na zbyciu Jak można mieć coś dobre taniej, to po co przepłacać mp. http://www.olejesamochodowe.com.pl/go/_cat...ong&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 A ja zdradzę moją metodę na wycieraczki. Dawno temu ktoś mi ją powiedział. Do każdego całego zbiornika płynu dolewam ok. 50-70ml "Ludwika" zmieszanego z taką samą ilością wody. To pewnie metoda naszych ojców niemniej wycieraczki nigdy nie skaczą po szybie, płyn dobrze domywa brud a guma jakoś długo się trzyma. Nie zauważyłem żadnego wpływu na lakier tudzież inne części samochodu. Moje płaski Motgumy po roku użytkowania nadal są idealne i niesłyszalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Prezes problem jest taki że np. do Scenika IIphII nie podpasujesz niczego innego niż Valeo-kwestia mocowań dedykowanych (niestety moje wcześniejsze marzenia że założę sobie zamienniki odeszły w niebyt ). Co prawda znalazłem już jakieś zamienniki ale totalnie nieznanej mi firmy i nie miałem póki co możliwości obejrzenia tego w realu więc trochę boję się wyrzucać prawie 100 zł za komplet "nie wiem czego". Inna sprawa to poszukanie trochę i okazuje się że nawet taki sprzęt można kupić taniej. Przykład: model Valeo xtrm VM419 (SIIphII) w FeuVert kosztuje za komplet 229 zł, u gościa z Lubina gdzie kupowałem już kilka rzeczy znalazłem te same pióra już po chyba 159 zł. za komplet. Jak się zgłoszę poza alledrogo to pewnie jeszcze trochę z ceną może zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzmis Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 zerknijcie na płaskie wycieraczki MotGum, podobno stosunek cena/jakości jest extra. Ja już zamówiłem a wcześniej używałem tylko valnęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 ja używam płaskich motguma od 2 lat i są naprawdę super.W zeszłym tygodniu kupiłem do lagi.Cena 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzmis Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 a to jest bardzo dobra informacja. Choć motgum ma konkurencje, bo ostatnio pojawiły sie compacty z valeo i tez około 50 zl, tylko ze nie są płaskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deqen Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Czy istnieja wycieraczki Valeo Płaskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 Deqen, :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi