Megane11289 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Witam Pany Czy ktoś byłby tak dobry i wytłumaczył krok po kroku jak rozebrać podszybie? Jest niby jakiś manual, ale ja nie mogę go znaleźć. Dziękuję z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Znalazłem coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane11289 Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Dzięki, ale czy ja napisałem, że muszę wyczyścić odpływy? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Myślałem ,że chcesz wyczyścić podszybie .....wróżką nie jestem . Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Proszę bardzo, film z wymiany amorków nagrany przez serwis Kayaba. Dokładnie pokazany proces zdejmowania podszybia. https://www.youtube.com/watch?v=Q-vIQxaUOa8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megane11289 Opublikowano 19 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Dziękuję Na Ciebie zawsze można liczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Dziękuję za miłe słowo pod moim adresem. Wyznaję zasadę jak wiem to podpowiem a jak nie wiem to nie zajmuję głosu. Niech wypowiedzą się znający temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stryjek998 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Dnia 2019-05-19 o 11:00, Megane11289 napisał: Dzięki, ale czy ja napisałem, że muszę wyczyścić odpływy? Pozdro Jak zdejmiesz podszybie to zapraszam do mojego posta ; czyszczenie odpływów i tam opisałem co i w jakiej kolejności zdemontować . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi