Quentin88 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam Robił ktoś z was na Śląsku chipa u jakiegoś sprawdzonego tunera który ma doświadczenia z ta jednostka? Ile to kosztowało i jakie były wyniki? Przy okazji czy sprawdzali stan turbo i innych kluczowych podzespołów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Cinsoft, Gorilla Electronics. Zawsze na pierwszym hamowaniu sprawdza się silnik, czujniki i parametry. Przyrosty zależą od konkretnego silnika. W moim 1.5dci doszło 20KM i 38Nm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Dziękuję, ale żaden tuner z powyższych nie ma w fotach 2.0 tce. wolałbym kogoś kto już ma doświadczenie z tą jednostka i się sprawdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Słabo szukasz. Pogadaj osobiście z którymś z tych tunerów to może zmienisz zdanie. Ja wiem , że niedawno Cinsoft kręcił GT220 . Po modyfikacji wypluła prawie 280KM i 419Nm. Dali radę z GT220 to z Twoim też dadzą. Poza tym tak naprawdę nie ma to znaczenia . Dobry tuner ogarnie każdy silnik. Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Komarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 a z doświadczeń tych co są po chipsie, spalanie się coś zmieniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro77 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Przy spokojnej jeździe nie zauważyłem różnic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Dnia 13.08.2019 o 20:39, Quentin88 napisał: a z doświadczeń tych co są po chipsie, spalanie się coś zmieniło ? Na obecnym poziomie cywilizacji nie wymyślono jeszcze perpetuum mobile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulca Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Akurat to w mojej megance GT220 p.Marcin z Cinsoftu robił. Z mojej strony jak najbardziej polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi