Thos93 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam, jestem nowy tutaj i chcialbym sie poradzić. Pare dni temu pokazal mi sie pomarańczowy klucz z dopiskiem "skontroluj uklad wtryskow paliwa" bylo to poznym wieczorem, następnego dnia rano wyskoczył mi check z dopiskiem "skontroluj uklad wydechowy". Po wyskoczeniu drugiego bledu turbina raz chodzila raz nie, po 2 dniach przestala wgl chodzic. Podlaczylem meganke pod komputer i wyskoczyly mi błędy P0048 oraz P0380. Jutro mam zamiar sprawdzic przekaźniki, posprawdzac swiece zarowe (czy grzeją i czy dostaja prad) i jak zdarze to chcialbym jeszcze wyczyścić elektrozawor. Moze ktos mial podobny problem i podpowie . W zalaczniku przesyłam pare zdjęć. Z góry dziekuje i pozdrawiam. Meganka 2008r 1.5 dci 86km REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thos93 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Dzieki za pomoc Panowie! Z problemem sobie poradzilem. REGULAMIN - pkt 5.6 literki PL - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 @Thos93 zamiast strzelać focha napisz lepiej co było. Najpewniej nikt nie potrafił Ci po prostu pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi