marusiek91 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, Czy jest możliwość bezinwazyjnego demontażu rączki /dźwigni od podnoszenia siedziska w fotelu kierowcy? Niestety siedzisko samoczynnie mi opada w dół podczas jazdy, więc kupiłem fotel na allegro i planuje przełożyć stelaż siedziska. Niestety nie wiem jak wyjąć boczek gdyż ta dźwignia mo to uniemożliwia. Muszę go zmienić bowiem ja mam siedzenie z podgrzewaniem a nowy kupiłem bez i wolę zostawić swój boczek z przyciskiem od podgrzewania. Czy ktoś wykonywał podobną operacje? Edytowane 21 Czerwca 2019 przez marusiek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 U mnie reż opada. To jest jakaś mechaniczna regulacja czy pneumatyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marusiek91 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 4 minuty temu, lufa napisał: U mnie reż opada. To jest jakaś mechaniczna regulacja czy pneumatyczna? Szczerze to nie wiem. Wyjme fotel to zobaczę. Wg mnie to raczej na linkach to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renia08 Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 (edytowane) Mechaniczna na zębatkach nie na linkach. Z tego co wywnioskowałem, to linka znajduje się tylko w wersji 3-drzwiowej do opuszczania fotela aby wpuszczać pasażerów(cena nowej linki na poziomie części do rozrządu silnika) :O Edytowane 21 Czerwca 2019 przez Renia08 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi