djtm Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 44 minuty temu, sylwekdm napisał: 30 zł z wysyłką za 30 zł z wysyłką. Albo to samo: 69 zł + wysyłka Potrzebujesz bez linii, bo są dodawane przez R-Linka. Jak dobrze ustawisz pion to nic nie będziesz musiał regulować, tylko uaktywnić w ddt4all. Dziękuję, ten rezystorek trzeba zwierać w tej z ali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 56 minut temu, djtm napisał: trzeba zwierać w tej z ali? Te dwie kamerki są identyczne, tylko z allegrogo płacisz za to, że masz dostępną od razu. W obydwu trzeba zwierać LDO. Jedyna kamerka w której nie trzeba było robić to ta: Kamerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtm Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Ta ma wyższą rozdzielczość, ale pewnie znowuż trzeba do niej dorabiać podkładkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 1 godzinę temu, djtm napisał: Ta ma wyższą rozdzielczość, Nie do końca, zobacz zdjęcia na początku tematu i porównaj z tymi: https://megane.com.pl/topic/82144-problem-przy-montażu-radia/?do=findComment&comment=569696 Obraz porównywalny z oryginałem a kamerka z linków które Tobie podałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtm Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Dziękuję, to poszukam instrukcję otwierania klapy na YT + pdf, kamerkę zamawiam, czy masz może jeszcze jakieś dokładniejsze zdjęcie co trzeba przelutować przy kamerce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 5 godzin temu, djtm napisał: czy masz może jeszcze jakieś dokładniejsze zdjęcie co trzeba przelutować przy kamerce? Tylko to wklejone na forum. Mi to robił zlutował znajomy elektronik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Te piny do kostki to można gdzieś w PL kupić czy tylko aliexpress. A może komuś zostały 4 szt i mógłby odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Można kupić: 1123343-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Mam piny i do zarobienia i z przewodami , jak nie masz praski to ciężko będzie zaprasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Już się dogadałem z gościem z forum. Zarabiałem już piny w rastrze 2,54mm raczej dam radę Ale dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixmm Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Cześć, śledzę ten wątek i na jego podstawie zamontowałem w moim Kadjarze kamerkę cofania. Kupiłem oryginalną na allegro. Niestety u mnie wiązki nie było więc wszystkie kable ciągnąłem sam. Po zgraniu wszystkiego i aktywacji kamery niestety nic nie działało. Poddałem się i postanowiłem wrócić do tematu jak się ociepli. Po dwóch tygodniach magicznie kamerka z sama zaczęła działać i chodzi super (magia ). Jednak jest mały error. Na środku obrazu jest zdecydowanie gorsza ostrość. Obejrzałem dokładnie i szkło nie wygląda nigdzie na zniszczone. Czyste i bez uszkodzeń. Czy to się jakoś reguluje? Czy po prostu kamerka ma wadę i muszę z tym żyć? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Kamera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixmm Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Dnia 29.04.2020 o 09:34, cinas napisał: Po co mnie przedrzeźniasz ??? Ale OCK? Znaczy kamera uszkodzona? Regulamin forum - cytowanie - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Uszkodzona, ona tak ma , możesz dopisać sobie wszystko co chcesz problem w kamerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrixmm Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Rozumiem, dzięki za pomoc. I tak ułatwia życie. Gdyby mi się udało aktywować ją od razu to bym ją wymienił ale, że magicznie uruchomiła się po 2 tygodniach to będę musiał z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi