Quentin88 Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Witam, Powiedzcie mi czy pompę wody wymienia się standardowo w tym samochodzie przy robieniu rozrządu czy ona ma jakiś osobny interwał ? wersja 2.0 tce pkt. 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 (edytowane) Zaleca się, a pełny komplet obejmuje dodatkowo płyn chłodzący i napęd osprzętu. Edytowane 16 Lipca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 a jest to gdzieś zapisane w materiałach/książeczce od producenta? bo to że lepiej dla świętego spokoju wymienić to ja wiem. napęd osprzętu czyli pasek czy coś jeszcze masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Komplet czyli rolki, pasek, napinacz. Na pewno jest na to harmonogram. Przynajmniej dla mojego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 ok gdzie moge znalesc taki harmonogrmam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 16 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 W MyRenault powinieneś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 kurde, nigdzie nie potrafię tego znaleść... :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ale po co Ci ten harmonogram, przecież jak napędzana paskiem rozrządu to się wymienia, nawet jakby była taka ładna jak nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi