niziolek28 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Witam, Próbowaliśmy z mechanikiem spasować zakupiony zderzak przedni przed lakierowaniem. Po założeniu zderzak ładnie przylegał do błotników i maski, szczeliny można by rzec były idealne...oprócz szczelin przy lampach. Jak widać na załączonych zdjęciach, przy obu lampach, w rogu gdzie się ona powinna stykać ze zderzakiem pojawia się szczelina prawie na pół cm. I za bardzo już nie mieliśmy jak naciągać, przesuwać tego zderzaka, bo w innych miejscach indziej pasowało dobrze. Czym to może być spowodowane? Przegapiliśmy gdzieś jakieś mocowanie, uchwyt??? Lampy i zderzak kupiłem używki. Lampy na pewno oryginalne są. Zderzak też miał być ( z 2009 roku), ale teraz chodzę skołowany się zastanawiam czy aby na pewno jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Na plastiku powinieneś mieć wybitą datę produkcji. Każdy plastik tak ma. Zwykle jest to małe kółko z rokiem w środku, 12 miesiącami do okoła i strzałką wskazująca miesiąc produkcji. Poszukaj dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziolek28 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jest 2009. Ale chodzi mi głównie o to , dlaczego taka szczelina mogła powstac przy obu lampach, skoro wszędzie indziej pasuje. Ktoś miał kiedyś podobny przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoNN Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ja mam to samo u siebie i też nie wiemy z blacharzem jak to spasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Fabrycznie było to słabo w tym miejscu spasowane, ciężko będzie coś z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi