Krzychu Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam! W ciągu ostatnich dni dostęp do forum był zablokowany, stało się to z przyczyn ode mnie niezależnych. Winę za zablokowanie serwera ponosi firma CM Cashmedia s.c. sprzedająca usługi hostingowe pod marką Host44.pl. Aktualnie serwer został opłacony na nowo w firmie hostings.pl, a od wspomnianej firmy Cashmedia domagam się zwrotu opłaty za wcześniej z góry opłacony roczny hosting. Do poniedziałku wszelkie prace techniczne, powinny zostać zakończone. Osoby, które mają problem z mailami w domenie megane.com.pl, proszone są o zachowania cierpliwości. W poniedziałek (14.07) wszystko powinno poprawnie funkcjonować. W celu zalogowania się na pocztę poprzez WWW, proszę korzystać z adresu: http://megane.com.pl/roundcube/ PS Zdecydowanie odradzam usługi oferowane przez firmę Cashmedia s.c., firma niedługo przestanie istnieć. Dotychczasowe dane firmy: Właściciel Tomasz Adamek, obecnie pracownik Radia Opole. Adres siedziby CM cashMedia, ul. Kopernika 6, 47-200 Kędzierzyn-Koźle NIP: 749-181-07-39, NIP VAT UE: PL 7491810739, Regon: 532401879 Administrator Krzysztof Mazur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 No cóż, wazne Krzychu, że uporałeś się z kupną hostingu w innej firmie - miejmy nadzieję, że ta będzie lepsza. Tamtej firmie natomiast już podziękujemy! Krzychu - jeśli kiedykolwiek sytuacja zmusi do zrzutki na hosting - pisz na forum - znajdzie się sporo chętnych chcących wspomóc Twoje działania i nasze wspaniałe forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 do zrzutki na hosting Dokładnie to samo pomyślałem w czasie tej przerwy. Ważne że forum ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 najważniejsze, że forum (cenna skarbnica wiedzy) znowu działa, dziękujemyKrzychu, :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 No ba nie może być inaczej - musi działać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 cenna skarbnica wiedzy szkoda że inni sądzą inaczej np user klufa: generalnie to mam w dupie twoje ostrzezenia, ciebie i to pojebane forum na którym większośc zalogowanych to takie buraki jak ty, którzy nie maja zielonego pojęcia o autach a sadzą się jak mechanicy z 20 letnim doświadczeniem.gówno z tego forum mozna wynieś no bo jak może byc inaczej jak taki jołop jak ty to prowadzi.także po przeczetyniu tej wiadomości masz mnie wsioku zablokować jak prawdziwy wieśniak.i dalej prowadź sobie ten syf, w którym nie ma nic treściowego i związanego z renault.sram na ciebie i to forum.strzałka buraczanie. ja bardzo się cieszę że Krzysztof dał radę jeśli będą jakieś problemy z odzyskiem wiesz gdzie dzwonić...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Też się zastanawiałem co się stało. Fajnie , że dforum jest spowrotem, a jakimiś poj...mi nie ma sie co przejmować. Jakby trzeba jakieś kasy to ja się dokładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sei08 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Też się cieszę,że forum znowu działa. A jak komuś forum nie pasuje,to " do widzenia". Nikt nikogo na siłę nie zatrzyma.Ja tak samo,jak kolega P_r_z_e_m_o ,gdyby było trzeba kasy,to też dołożę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Jestem za.Jakby co to Krzychu podaj nr jakiegoś konta i się ściepniemy Nie mam już od miesiąca megi a dalej tu zaglądam,ciekawe prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Dzięki za wsparcie, mam nadzieję że uda się uniknąć zrzutki. Zobaczymy jak wyjdzie, myślę, że najbliższe dni przyniosą rozstrzygnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Krzychu, Zawsze można zrobić promocje - pare złoty za usunięcie paska - w razie problemów finansowych chłopaki rozdadzą nowe :) Dobrze, że forum już działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 no to, to już chyba przesada :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Robak, widać, że user klufa jedyne co wyniósł z rodzinnego domu to telewizor i dvd na handel ;] Jeśli chodzi o zrzutę to pomysł ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 W razie zrzutki też możecie na mnie liczyć :) To forum jest bankiem danych a w każdy bank trzeba inwestować . Ale jak coś to walić jak w dym na pw !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi