michal047r Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Witam, chce kupić aku do meg 3 mam do wyboru 3 firmy 1. Auto part 2. Westa forse 3. Centra Która z nich naj ? Ceny takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Z tych trzech brałbym Forse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 8 godzin temu, michal047r napisał: Witam, chce kupić aku do meg 3 mam do wyboru 3 firmy 1. Auto part 2. Westa forse 3. Centra Która z nich naj ? Ceny takie same Nie możesz poczytać wątków na ten temat, tylko trzeba 50x zakładac taki sam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 @michal047r ja z własnego doświadczenia mogę polecić firmę Tuborg, doskonały stosunek ceny do jakości. @mrarek kolega Michał słynie już z tego, że zakłada nowe tematy mimo, że istnieją już takie wątki na forum :] Lenistwo jednym słowem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lelupi Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Tuborg to taka firma bez firmy. Biorą od wielu dostawców, istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że będzie wyprodukowany w Mielcu przez Autopart. Pytasz jaki z tych trzech? Z tych trzech to jak najświeższy, w tej półce trwałość będzie taka sama . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi