makintosz Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Witam, Proszę o informację czy jest jakiś sposób aby wyczyścić szkiełko w kamerze cofania (na krańcach jest jakby zamglone) , widać to również na wyświetlaczu. (zdjęcie w załączniku) Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 26 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujgregor Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 U mnie to samo,myślałem o czymś w rodzaju polerki reflektorów,ale na razie nic z tym nie robilem. Obraz przez to na wyswietlaczu jest pogorszony.Ja podejrzewam u siebie ze to przez odpryski ,zanieczyszczenie spod kół ,plastik uległ zarysowaniu. Może faktycznie ma ktos jakis inny pomysł na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTar Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 pasta polerska i gabką i powinno dać radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 28 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) 9 godzin temu, LTar napisał: pasta polerska i gabką a jaką pastę polerską polecasz do tego typu powierzchni? Edytowane 28 Października 2019 przez makintosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makintosz Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Dnia 26.10.2019 o 22:18, Wujgregor napisał: U mnie to samo,myślałem o czymś w rodzaju polerki reflektorów,ale na razie nic z tym nie robilem. Obraz przez to na wyswietlaczu jest pogorszony.Ja podejrzewam u siebie ze to przez odpryski ,zanieczyszczenie spod kół ,plastik uległ zarysowaniu. Witam, Czy udało Ci się jakoś zaradzić problemowi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujgregor Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Narazie nic nie robiłem, olałem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi