Kraks1 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Koledzy z gpspower.net przygotowali program do tworzenia własnych map do r-link 2 . Strona wymaga rejestracji. Program działa świetnie - sprawdziłem na swoim sprzęcie tworząc mapę Polski 2019.06 tomtom. Można dograć dowolne elementy map./ https://www.gpspower.net/renault-nissan-infiniti/358329-sku-creator-create-your-custom-content-r-link-2-tutorials-3.html/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Witaj, Świetna sprawa. Czytałem - dosyć to skomplikowane. Jeśli byłbyś w stanie stworzyć jakiś polski tuorial to byś był noszony na rękach na tym forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraks1 Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Cześć. Sprawa jest prosta. Tłumacz google daje radę - też tak jechałem. Trzeba pobrać Europe 2019.06 , stworzyć folder "conternt" ze strukturą w instrukcji i umieścić pliki z paczki z mapą w podfolderach. Z samej mapy obsługiwane są tylko trzy /.fbl, fpa, fsp/. Resztę robi program sku creator. Po spatchowaniu partycji w r-link przy pierwszym wgrywaniu mapy trzeba dodać oryginalny folder z licencjami z paczki Europe 2019.06 bo inaczej wyskakuje " błąd licencji". dodawać można każdy kraj osobno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czajkus1 Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Fajna sprawa, tylko że trochę jest ryzykowne przez ingerencję w soft rlinka, mogą wychodzić później problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraks1 Opublikowano 24 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Ingeruje się tylko w partycję zawierającą nawigację czyli IGO, a nie w soft R-link. Autor zapewnia, że proces jest odwracalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) @Kraks1 mapy to są te: www.gpspower.net/igo-maps/358108-europe-tomtom-teleatlas-2019-06-q2-separate-links-countries.html ? A dlaczego SKU Creator pokazuje mi (po wczytaniu fingerprinta), że mam mapy 2019-05 skoro mam 2018-12 ? Edytowane 24 Października 2019 przez Andon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraks1 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Tak . Mapy są oznaczane 2019.06 lub 2019 Q2. Jeśli chodzi o daty to mam to samo. 2019.05 to prawdopodobnie data kompilacji tych map z grudnia. Wersję map najłatwiej sprawdzić w samym R-Link: Menu - Nawigacja- prawy dolny przycisk - Wersja- Szczegóły- Mapy . Wszędzie jest 2018.12 j Mam obecnie ... Polinezja Francuska 2018.12, Polska 2019.06 .......; Edytowane 6 Listopada 2019 przez Kraks1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi