F85 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam,jak w tytule.U mnie są takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Wszystko w porządku. Najlepiej korekty sprawdzać po dłuższej jeździe na rozgrzanym silniku. Wówczas będą najbliższe fabrycznej wartości 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F85 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) Z tego co zauważyłem po nagżaniu,korekty są podobne.Zastanawiałem się jakie są limity i wartości wzorcowe.Korekty czytałem delphi,nie ma tam wartości od do itd.Pozatym odkąd mam 1.5dci 836-110 koni,zauważyłem że jest glośniejszy od mojego poprzedniego megane II 1.5dci 106 koni podczas przyśpieszania jest klekot,sporo czytałem na ten temat i w sumie nic. Edytowane 21 Grudnia 2019 przez F85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 Wartość wzorcowa to 1. Limity to - 0,7/+ 0,9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F85 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Po trasie korekcja mają się tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi