romek1975 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam. Mam problem z zamykaniem się tylnego zamka. Szukałem w necie zamków i są dwa rodzaje: 4-pin i 6-pin. Czym się różnią? Czy da się bez rozbierania drzwi sprawdzić jaki zamek jest zamontowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 6 pinów ma elektroniczną blokadę rodzicielską. Sprawdź czy możesz przy sterowaniu szybami zablokować otwieranie tylnych drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek1975 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Tak mam taką blokadę przy drzwiach kierowcy. Jak ją włącze to drzwi od wewnątrz się nie otworzy. Czyli rozumiem że zamek z 6-pinami mam zamontowany? A z przodu podobno także są zamki 4 i 6 pinowe. Czy da się to jakoś sprawdzić bez rozbierania drzwi? Prawy przedni mi chałasuje przy zamykaniu i pewnie niedługo padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jeżeli masz 6 - ppinowy w drzwiach przednich to prze dwukliku kartą nie otworzysz drzwi klameczką od wewnątrz. To jest takie zabezpieczenia by złodziej po wybiciu szyby w drzwiach kierowcy nie otworzył drzwi od klameczką wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek1975 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 A ten dwuklik zawsze działa czy trzeba go jakoś aktywować bo sprawdzałem to siedząc w samochodzie i klikając ale dało się auto otworzyć klameczką. Chyba że trzeba kliknąć wyłącznie z zewnątrz żeby zadziałało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Jak dało się po dwukliku otworzyć od wewnątrz to masz zwykły zamek. 4 - pinowy. Nie ma znaczenia czy klikasz kartą wewnątrz samochodu czy na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek1975 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 (edytowane) Dziękuję za informację Edytowane 7 Grudnia 2019 przez romek1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi