dreq02 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 na jak długo komuś wytrzymuje bateria w pilocie przy HF (guziki w klamkach na zewnątrz, ale działa bezprzewodowo). Mi wytrzymuje jakieś 7 miesięcy. Wydaje mi się strasznie mało. Kluczyk nie leży razem z telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Ja już dawno nie wymieniałem. Z rok będzie. Nie pamiętam kiedy bo to koszt znikomy i w sumie nie zaprzątam sobie głowy takimi błahostkami. Nawet jakbym miał zmieniać co pół roku to by mi to nie przeszkadzało. p.s. pamiętam, że był już podobny temat, poszukaj, a znajdziesz więcej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onomatopeja Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 troszkę ponad rok do komunikatu na desce że słaba bateria w pilocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2019 podobnie ok roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi