mxzibi Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Hej. Szukam i nie wiem . Jaki moduł ecu komputer siedzi w megane 2.0 tce 180 ps 2009 r i co najważniejsze gdzie jest zamontowany w aucie ? możne ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Chodzi Ci o sterownik silnika? Jeżeli tak to najprawdopodobniej SIEMENS EMS 3110 255. Standardowo umieszczany był przed akumulatorem, w 2.0 tce pewnie tak samo. Osobiście nigdy tego silnika nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxzibi Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 dzieki za info , tak o komputer mi chodzi > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi