Meca Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 (edytowane) Witam, Mam problem z zalogowaniem się do konta My Renault na komputerze, natomiast aplikacja My Renault na smartfonie działa i loguje się bez problemu. Natomiast na aplikacji nie wszystko jest dostępne, tylko z konta My Renault online jest pełen dostęp do zarządzania aplikacjami w R Link 2 itp. Czy ktoś z was miał problemy z logowaniem się ? Edytowane 22 Grudnia 2019 przez Meca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emperempe Opublikowano 23 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Dnia 22.12.2019 o 13:38, Meca napisał: Witam, Mam problem z zalogowaniem się do konta My Renault na komputerze, natomiast aplikacja My Renault na smartfonie działa i loguje się bez problemu. Natomiast na aplikacji nie wszystko jest dostępne, tylko z konta My Renault online jest pełen dostęp do zarządzania aplikacjami w R Link 2 itp. Czy ktoś z was miał problemy z logowaniem się ? podstawowe pytania (może niektóre głupie la zapytać trzeba): 1. wpisujesz dobry adres email 2. może hasło kopiujesz i wklejasz i jest tam spacja? 3. możne hasło wpisujesz capslockiem 4. sprawdź w innej przeglądarce (nie wiem w jakiej oglądasz, może zobacz chrome, firefox) 5. może logujesz się z pracy gdzie macie ustawione filtrowanie zapytań (po prostu jakieś proxy, które blokuje niektóre requesty) 6. spróbuj się zalogować z komórki przez przeglądarkę 7. lub też zmienić hasło, wylogować się z aplikacji mobilnej i zalogować jeszcze raz a potem na komputerze. Chyba tyle na chwilę obecną przychodzi mi do głowy. Nie wiem na ile "techniczny" jesteś ale ja bym również sprawdził jakie żądania idą do serwera z przeglądarki po kliknięciu zaloguj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meca Opublikowano 23 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2019 Hej, dzięki za odpowiedź. Wszystkie podstawowe rzeczy robie napewno dobrze. Z komórki też się nie da zalogować. Używam iPhonea, ponadto próbowałem na McBook Pro, oraz McBook Air, Pro ze sterszym systemem , Air z najnowszym zaktualizowanym. Przeglądarki to wiadomo Safari. Wcześniej nie było problemów, problem zauważyłem niedawno. Nawet zrobiłem reset hasła i wprowadziłem nowe. Aplikacja loguje się na to nowe hasło a online na komputerze nadal się nie logije, nie wyskakuje żaden komunikat. Wygląda jakby problem serwera, ale nie widze w sieci zgłoszeń o nie działaniu strony My Renault. Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hazel83 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) 21 godzin temu, Meca napisał: ............... loguje się na to nowe hasło a online na komputerze nadal się nie logije, nie wyskakuje żaden komunikat. Wygląda jakby problem serwera, ale nie widze w sieci zgłoszeń o nie działaniu strony My Renault. Dziwne Zapomnij o logowaniu na Macu. Dzwoniłem na infolinie, nie da rady na chwilę obecną. Z komputera z systemem windows normalnie wszystko działa. Wesołych. Edytowane 24 Grudnia 2019 przez Hazel83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarna1 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Z iPada lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meca Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Ale jeszcze niedawno wszystko działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi