Miro92 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Witam parę dni temu kupiłem M3 2009 jest to moje pierwsze Renault więc jeszcze jestem zielony. Ktoś wie czemu nie pokazuje mi tego "paska" na którym, ma być stacja radiowa itd. Mam tylko navi na benelux, a w menu nic innego nie znajdę jak tylko ustawienia nawigacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Chodzi o pasek na ekranie navi? Ten pasek aktywuje się komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro92 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Tak dokładnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro92 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Jest ktoś w stanie mnie poprowadzić krok po kroku jak to zrobić? Mam clipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Widzę, że nikt się nie kwapi z odpowiedzią więc sprawa ma się tak: bez odpowiedniej wiedzy normalnie clipem tego nie zrobisz. Natomiast jest taki program ddt4all i on to zrobi. Potrzebujesz ELM 327 na chipie PIC18F25K80 i przerobiony kabel obd2 do połączenia z multimedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro92 Opublikowano 28 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Ło panie ale grypsy haha, chyba jednak poszukam fachmana do tego bo dla mnie to czarna magia co napisałeś ... Ale dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 No jakie grypsy , jak masz renault to się przyzwyczajaj, poczytasz trochę to forum to wszystko się rozjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi