Tharek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witam. Posiadam megane 2 kombi. Potrzebuje wymienić blotnik z prawej strony. 2 pytania. Czy wersja blotnika przed A po lifcie jest taka sama? Oraz czy np ten z wersji Cabrio się nada ?https://allegro.pl/oferta/blotnik-prawy-przod-megane-ii-lift-cc-teb66-7937649572 Ewentualnie jeśli nie, to czy jakieś inne pasują do wersji kombi?(np z sedana?) Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Blotniki po i przed liftem różnią sie jednym mocowaniem, ale dobry blacharz zamontuje jak należy. Od Cabrio chyba nie podejdzie, ale pozostale - sedan, kombi, htchb mozesz brać i montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tharek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Ok dzięki A ewentualnie od scenica czy laguny nie podejdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Nie no zakładaj od bmw ,będziesz miał wypas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tharek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Bardziej chodzi o to, że prawego przedniego w tym kolorze nie znalazłem na allegro/olx, jest masa lewych natomiast, chyba oczywistość. Wiem, że część kosztuje z lakierowaniem 400 pln+/-, chciałem zrobic po kosztach, ale dzieki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu73 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 Część sprzedawców nie zamieszcza kodu koloru, możesz spróbować wizualnie znaleść kolor i zadzwonić spytać o kod, tylko nie podawaj jaki potrzebujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tharek Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 A czy kolor Teb66 a te266 to jest ten sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 29 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 To dwa różne kolory. TEB66 był w megane III. Ty masz II wiec blotnik taki potrzebujesz: https://allegro.pl/oferta/blotnik-prawy-przod-renault-megane-ii-02-09r-te266-8811829196 nie wiem po co kombinujesz jak koń pod górkę, masz błotnik za 150pln.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi