Baszar Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) BoWitam, padła mi dzisiaj bateria i potrzebuje na szybkości kupić. Pytanie odnośnie wymiany, czy normalnie odkręcić starą baterię i zamontować nową i podać w aucie ten kod co jest chyba od radia, czy tak? I Jeszcze jedno - jaką tą baterie kupić Mam tu coś takiego do kupienia, a moja stara wygląda tak Ta nowa ma ta końcówkę 540 A Rozmiary te same Edytowane 8 Lutego 2020 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Będzie pasować, ta końcówka o której piszesz 540A to max prąd rozruchowy, im więcej tym lepiej. Radio nie będzie żądało kodu. Edytowane 8 Lutego 2020 przez aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Czyli spokojnie mogę wymontować, pierw odłączyć minus, później plus i przy montowaniu podłączyć w odwrotnej kolejności? Nic nie spale? Edytowane 8 Lutego 2020 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Jak zaczniesz od minusa to na pewno nic nie spalisz, montaż odwrotnie czyli tak jak napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baszar Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Ok dzięki, pozdrawiam. Jednak na wysokość nie pasowała, za niska. Jest tu jeszcze w sklepie 12V 65 Ah 570 A lub 56Ah 480 EN A w katalogu jest pokazane Że 41Ah 360 EN KSN? Co wybrać W aucie mam orginalną Jednak na wysokość nie pasowała, za niska. Jest tu jeszcze w sklepie 12V 65 Ah 570 A Czy taka też może być, czy trochę gorzej niż oryginalną?? Edytowane 8 Lutego 2020 przez Baszar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi