conqest Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Właśnie tak zrobiłem - każdy pojedynczo zatwierdzałem i na koniec "Prise en complete des configuration" i DZIAŁA hehe Dla tych którzy pisali że im nie działa to może niech spróbują pojedynczo każdy zatwierdzić a na koniec "Prise en complete des configuration" Dziękuję za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 W dniu 19.02.2020 o 13:35, aniewa napisał: Jedynie dwa rodzaje wyświetlacza mają tę opcję: CLUSTER_B95_L38_ph2_V1.2 i CLUSTER_B95_L38_ph3_V1.92. 34 minuty temu, conqest napisał: Dla tych którzy pisali że im nie działa to może niech spróbują pojedynczo każdy zatwierdzić a na koniec "Prise en complete des configuration" Nikt z wcześniej piszących nie pisał, że animacja w wersji którą zaznaczyłem powyżej nie działa. Natomiast nie ma mowy by włączyć animację w innych wersjach ecu niż podane powyżej i o tym problemie co niektórzy wspominali. Tu żadna kombinacja przycisków nie pomoże. dodano Trochę posprzątałem temat ze zbędnych wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conqest Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2022 Jasna sprawa - jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziuk Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Mogłyby się jeszcze te kolorki z tempomatu pokazywać - przechodzić od zielonego, do czerwonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roni.tl86 Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 (edytowane) Cześć. Posiadam Meganke 3 Ph2 2012 r. wersja Bose i także chciałem ogarnąć sobie programem ddt4all needle sweep na zegarach ale niestety wyświetla NO Data na czerwono w tych opcjach również opcja zegarka Clock na dwóch klastrach CLUSTER_B95_L38_ph2_V1.2 i CLUSTER_B95_L38_ph3_V1.92. Szczerze to dziwna sprawa mega. Czyli jest to u mnie nie możliwe ? Po wciśnięciu na lupke w Megane III PhII wyświetla na zielono cluster CLUSTER_B95_L38_ph2_V1.8 Edytowane 15 Listopada 2023 przez roni.tl86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi