Jacek119933 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam. Mam problem z moją Megi III otóż od wymiany rozrządu zauważyłem że cały czas od uruchomienia silnika pracuje wentylator chłodnicy, a wyłącza się jedynie wtedy gdy wyłączę nawiew. Jaka może być tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 A wcześniej tak nie było? Możesz też wentylator wyłączyć naciskając przycisk AC tak by był na wył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek119933 Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 W dniu 10.02.2020 o 09:36, aniewa napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa No właśnie wcześniej tak nie bylo. Ale ok spróbuje w ten sposób tylko, że to rozwiąże problem doraźnie ale ciekawi mnie co może być przyczyną tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Jeżeli masz klimatronik i sprężarkę że sztywnym sprzęgłem to jest prawidłowe zachowanie wentylatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi